2020-10-01

HerkkuWiiniFestarit, TTYkitys-wiintä ja baarijatkoja

Keskiviikkona 7.10. järjestetään etunurtsilla Herkkuwiinifestarit klo 16-19 ja TTYkityksen hallitus on panostanut viinisarjaan omalla tekeleellään, joka on parhaillaan porisemassa! Tulkaahan testaamaan aroniamarjaviintä, että onko mistään kotoisin, tuokaa kaverikin mukaan. Suunniteltiin myös että pienimuotoiset jatkot festareille voitaisiin pitää niiden päätyttyä klo 19 eteenpäin paikallisessa, kuten Varjobaarissa tai Kultaisessa Apinassa. Tähän on mahdollisuuksia vaikuttaa ilmaisemalla mielipiteensä vaikkapa festareilla hallitukselle taikka sitten TTYkityksen Telegram-kanavalla.

Herkkuwiinifestarien Facebook-tapahtuma löytyy osoitteesta https://www.facebook.com/events/779733792838305 ja olisi suotavaa, että kävijänä ilmoittautuisitte festareille sivulta löytyvän Formsin kautta, koska korona jne.

---

Musiikkipuolelta tähän väliin voisin heittää tällaista suosittelua, että jos yhtään nappaa napakka bläkkis, eikä sen tarvitse mielestäsi kuulostaa tuotannollisesti ihan viereisestä huoneesta soitetulta, niin Islannin skene on kyllä ehdottomasti tutustumisen arvoinen. Itsellä on ollut soitossa useampaan kertaan viime aikoina sellaisen orkesterin kuin Misþyrming (suomalaisittain Misthyrming) viimevuotinen lätty Algleymi. Meno on kylmää ja raakaa, mutta koukkuja ja tarttuvia riffejä piisaa. Yllättävää rock-komppiakin jossain kohtaa.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti